Home sweet home
Blijf op de hoogte en volg Michiel
19 Juni 2013 | China, Sjanghai
Ik ben wel benieuwd hoe mijn lichaam er aan toe is als ik terug kom. Mijn gebit heb ik goed verzorgd, maar wat ik van de andere Nederlanders hoorde was hun gebit er dramatisch aan toe vanwege de slechte voedselkwaliteit, met name het tandvlees. Daarbij adviseren ze ons ook nog om onze longen te verschonen want die zijn inmiddels ook dramatisch zwart van binnen. Achja ik maak me niet zo'n zorgen alles was het waard.
Bij mijn stage heb ik mijn eind-dag vervroegd omdat ik graag nog iedereen wil zien voordat ik ga en omdat er ook nog vanalles geregeld moet worden. Komende zaterdag gaan we met het bedrijf naar een niet-toeristich dorpje buiten Shanghai en doen we daar ook een heerlijke barbecue.
Ik zag al in het nieuws dat het aardig warm is komende dagen in Nederland, hier is de temperatuur ook al aardig opgelopen en is het zelfs lastig in slaap te vallen. Langzamerhand word ik al een beetje ziek vanwege al die airco's.
De laatste twee weken ga ik extra genieten van mijn tijd hier en gelukkig heb ik zelfs al bijna zeker een stageplaats voor mijn afstudeerstage. Deze reis zal dus zeker worden vervolgd voor mij.
to be continued..........
19 Juni 2013 - 07:34
Tante Nel Uit Arcen:
Hallo Michiel,
Wat snel al dat je terug komt.
Je ziet ik ben er vroeg bij.
Ik kon niet zo goed slapen meer van de warmte.
Het is nu bewolkt en het regent wat. Er hangen ook aardig wat onweersbuien in de lucht.
Jaja wij Hollanders kunnen het eindeloos over het weer hebben.
Ben benieuwd om je weer eens te zien.
Zal waarschijnlijk wel op de bruiloft van je zus zijn.
Groeten en tot gauw. maak er nog wat van de laatste weken. -
19 Juni 2013 - 09:19
Iris Jans:
Hoi Michiel!
Echt super om te lezen wat je de afgelopen tijd allemaal hebt meegemaakt en hebt gedaan! Het zal lastig worden om daar weg te gaan, maar ook weer heerlijk om terug naar huis te gaan lijkt me.
Geniet nog maar van die laatste paar daagjes en dan zien we ons snel weer in Nederland!
Iris
19 Juni 2013 - 10:13
Vicky:
Ha die Michiel!!
Toch maar eens je reisverslag opgezocht, heel leuk om al je verhalen te lezen!!
Ik heb ze nog niet allemaal gelezen, ga ik zeker doen.
Nog even genieten van je laatste weken en dan terug naar Nl. Pap en mam zullen wel blij en trots op je zijn...
Groetjes Vicky Geurts (uit Heeswijk Dinther)
19 Juni 2013 - 11:52
Ria:
Hi Michiel
Ik zie dat Vicky(mijn dochter) je ook gevonden heeft!
Leuk!
Ja de terugreis zit eraan te komen en je weet maar half hoe blij voraal je moeder is je weer terug te hebben. Ze krijgt het er steeds moeilijker mee dat je wegbent. In ieder geval gunt ze je het van harte wat je allemaal meemaakt....!!
Ik zie je denk ik op de bruiloft van Mindy, wat zo weleen kleine reunie gaat worden!!
Hartelijke groeten
Ria -
19 Juni 2013 - 16:56
De Brugjes:
Hallo Michiel,
Geniet nog van de laatste dagen daar en weet dat we blij zijn om jou weer te zien.
Hopelijk is dat eerder dan op de bruiloft van je zus, want die is toch nog wel een eindje weg. We zijn benieuwd naar alles wat je vertellen hebt....dus tot gauw.
Wij volgen nu Inge in Ghana en ook zij heeft te maken met behoorlijke cultuurschokken. Inge ken jij nog niet, maar is de vriendin van Jeroen.
Veel plezier nog....lieve groetjes van ons -
19 Juni 2013 - 16:59
Mia Keijsers:
Ha die Michiel ,ik ben de dagen ook aan tellen dat je weer onder ons bent ,heerlijk je weer te zien .
Je schrijft dat je wel weer terug gaat ,dat zien we dan wel je blijft voorlopig hier .
Michiel ik denk je het hier ook druk krijgt met werk en de bruiloft van je zus voor de deur en alle leuke dingen zoals loekas je familie en vrienden je zult veel te vertellen hebben .
Maar van je verhalen beb ik echt van genoten
Mijn autootje staat ook te wachten op een reperatie door jou
Goetjes oma. -
19 Juni 2013 - 20:33
Petra Keijsers:
Ha Michiel, wat is het jaar omgevlogen. Wij hebben, zoals vele met ons, genoten van je verhalen. Maar ik vind het ook wel fijn om je weer in levende lijve te zien. Geniet nog van je laatste weken en tot 7 juli. Groetjes, tante Petra :)
20 Juni 2013 - 15:10
Lea:
Ha Michiel,
Eindelijk is het dan bijna zover. Wij kijken in ieder geval erg naar je verhalen uit en zijn benieuwd hoe je bent "veranderd". Het is wel heeeeeel erg balen, dat wij 7 juli niet kunnen komen (zitten lekker in Frankrijk), vooral Ilvy en Eline zijn nu bang, dat ze jouw verhalen niet meer zullen horen, dat je dan al alles hebt vertelt. Dit zal wel meevallen, want ik weet zeker dat je honderd uit te vertellen hebt en dat het jou niet uitmaakt om een aantal keren hetzelfde te vertellen.
Bedankt voor je leuke verhalen. Dit was een erg leuke manier om je te volgen! Geniet nog van je laatste weken en een goeie terugreis!
Groetjes Lea + fam.